Home Lie f desverdriet.info

De mensen achter deze site

Wie zijn wij, de mensen achter deze website?
Zelf hebben wij ruime ervaring met liefdesverdriet. Dat verdriet is voor ons aanleiding geweest er met talloze minnaars over van gedachten te wisselen. Er studie van te maken. Daardoor kunnen wij u nu helpen met een programma tegen liefdespijn en voor een nieuw begin.


roelfotoRoel van Duijn is vanaf zijn geboorte gefascineerd door mensen en liefde. Hij heeft enkele jaren geleden het voorstel gelanceerd om op school het leervak Kunst van de liefde in te voeren, wat nu op een groeiend aantal scholen leidt tot het opnemen van een dergelijk lesuur.
“De eerste helft van 2003 heb ik liefdesverdriet gehad. Misschien de diepste crisis van mijn leven. Ik genas het door een tocht door mijn eigen onderwereld op papier te zetten. Ik ging langs mijn angst, mijn eenzaamheid, mijn doodsdrift. Toen ik door die tunnel was gegaan, kon ik weer van mezelf gaan houden. Zo kon ik het terugverlangen loslaten en de mooie kansen van de nieuwe relatie met mijzelf aan zien. Voel me nu als herboren. Ik besloot andere lijders aan liefdesverdriet te gaan helpen.”
Hij is de ondernemer en redacteur van deze site, tevens liefdesverdriet-therapeut. Zie ook www.roelvanduijn.nl


JudyQ heeft de taken in 2006 van Clemens Boon overgenomen.
Zij is ervaringsdeskundige op het gebied van liefdesverdriet en heeft zich als vrijwilligster aan deze site verbonden.
Vormgeving, realisatie en beheer van deze site en de gerelateerde pagina's op Facebook neemt zij voor haar rekening.Mary Blokker maakt de illustraties bij de hartverscheurende verhalen.
maryblokker@planet.nl


Clemens Boon,is de man geweest die de eerste website liefdesverdriet.nu op een effectieve en uitstekende manier vormgegeven heeft.
Zonder hem was dit project niet van de grond gekomen.
www.clemensboon.com/


Margje Vlasveld
, is de vrouw geweest die als eerste de mogelijkheid geopperd heeft om over liefdesverdriet een website te maken, als vraagbaak voor mensen met hartzeer. Zij heeft veel mensen geholpen met rake antwoorden op wanhopige e-mails. Ook heeft zij een prachtig en persoonlijk verhaal gehouden voor de eerste bijeenkomst over dit onderwerp.
www.de-meermin.nl/

 

 

Home |Over ons |Contact || JudyQ©2006-2015 Blueconnexxion Studio