Home Lie f desverdriet.info

Hartverscheurende verhalen

Oproep voor hartverscheurende verhalen!
Heb je, na een breuk in je relatie, liefdespijn?
Schrijf je verhaal op en e-mail het naar roelvduijn@planet.nl Wij plaatsen je verhaal, als je wilt onder pseudoniem, graag en gratis in deze site! Je weet, opschrijven is beter worden. Maak het voor jezelf zo lang en precies als de vloed van je tranen.

Hij greep mij naar de keel

Nooit had ik geloofd in liefde op het eerste gezicht, maar toen ik hem voor de eerste keer zag was het raak.
Groot was mijn geluk dat hij precies hetzelfde ervaarde. Zeker een half jaar heb ik me hemels gevoeld, nog nooit zoveel van iemand gehoude. En nog nooit zoveel liefde terug gekregen van hem, mijn vriend mijn alles..

Na dat half jaar werd alles anders. Ik kwam erachter dat hij vreselijk jaloers is, op het ziekelijke af.
Met hem viel heel moeilijk te leven maar omdat mijn liefde voor hem zo groot is wilde ik hem telkens weer terug. Al was mijn leven met hem meer een hel geworden dan het paradijs wat ik in het begin ervaarde.
Vaak ging hij boos bij mij weg, of ik stuurde hem weg, want hij kon vreselijk agressief zijn. Iedere keer weer maakte hij mij uit voor hoer en dreigde hij mij zwart te maken op mijn werk en bij familie. Als hij ook maar even het gevoel had dat hij niet genoeg aandacht van mij kreeg was hij zeer onaangenaam. Schelden, dreigen.

Ik sla nu een heel stuk over en ga ongeveer een maand terug. Hij was weer vreselijk boos want ik had een collega aan de telefoon, onschuldig gesprek maar hij flipte uit en het liep zodanig uit de hand dat hij mij naar de keel greep.
Ik was mijn huis uitgevlucht . Hij pakte zijn spullen en vertrok.
Maar zoals altijd miste ik hem weer en nam weer contact op, hij spijt en wilde ook weer graag terug, echter ik vond dit keer dat hij te ver was gegaan en wilde hem niet zomaar terug nemen. Daarom wilde ik ergens buiten afspreken om eerst een gesprek aan te gaan en hem dan vertellen dat hij eerst therapie moet volgen om zijn woedeaanvallen onder controle te krijge. Vooraleer wij weer bij elkaar komen.
Hij wilde dit niet, volgens hem mankeert hem niks maar ik ben de hoer.

Ik heb teveel vrienden. Dit terwijl hij de enige voor mij is.
Hij verweet mij dat ik een spelletje met hem speel en als ik denk zo met hem om te kunnen gaan..... Het ging van kwaad tot erger, hij dreigde mijn tel. nr. op internet te zetten met een smerig verhaal. Toen knapte er iets in me.
Ik heb de politie gebeld en deze hebben hem aangesproken op zijn gedrag.
En nu.... nu ben ik kapot van verdriet, al weet ik dat hij heel ver is gegaan en ik moest me gewoon verdedigen, ik mis hem en voel me schuldig dat ik hem dit heb aangedaan.
Hij is diep beledigd en belt me niet meer.
Ik hou nog steeds van hem en zou hem nog terug willen en iedereen verklaart me voor gek.
Wat is liefde toch vreselijk, wil van mijn liefde voor hem af, wil nooit meer houden van, het maakt zoveel kapot.

Marja

 

 

Home |Over ons |Contact || JudyQ©2006-2015 Blueconnexxion Studio