Home Lie f desverdriet.info

Hartverscheurende verhalen

Oproep voor hartverscheurende verhalen!
Heb je, na een breuk in je relatie, liefdespijn?
Schrijf je verhaal op en e-mail het naar roelvduijn@planet.nl Wij plaatsen je verhaal, als je wilt onder pseudoniem, graag en gratis in deze site! Je weet, opschrijven is beter worden. Maak het voor jezelf zo lang en precies als de vloed van je tranen.

Ik was verlegen

van een jongen die bedreigd werd door een concurrentIk was een verlegen jongen en zoals je weet geraken verlegen jongens moeilijk aan een lief.
Op dat moment was ik 16, 3 jaar geleden.
Ik leerde een meisje kennen, ze praatte tegen mij, maar ik had het gevoel dat ze me niet zag staan.
Ze ging ook veel om met een andere jongen. Dus eigenlijk een concurrent.

Het probleem was dat die andere jongen ook gevoelens had voor haar. Het punt was dat ze niet wist dat ik verliefd was op haar.
En op een dag gebeurde het. Ze kwam het te weten en heeft toch voor mij gekozen.
Ze was echt geweldig. Ik kon er alles mee doen. Lachen, wenen, mijn geluk delen, mijn geheimen.

Tot na een jaar. Toen begon het allemaal. Ik kreeg dreigmails en dreigsmsjes.


Ruzie

Eerst liet ik alles gewoon liggen en negeerde alles. Maar het werd erger. Hij wist mijn adres en telefoonnummer. En kende alles van wat ik deed in het weekend.

Mijn vriendin wist er niets van. En ik wou het zo ook laten. Ik wou niet dat ze door mij in de problemen kwam.

Maar het ging bergafwaarts met mij. Steeds slechter. Ik begon echt paranoia te worden. Ik dacht dat het iemand was van uit haar vriendenkring.

Ik wou haar daar weg halen. Maar ik niet kon haar niet vertellen waarom. Dus dacht ze dat ik haar vrijheid ontnam en zo ontstonden er ruzies.

Nu, wanneer iemand paranoia is, begint men alles te geloven. Mijn dreiger fluisterde van alles in mijn oor zoals bv.: wat als ze alleen naar een fuif gaat en u bedriegt ?

Nu snap nog altijd niet waarom ik hem geloofde maar ik deed het toch. Hierdoor ontstonden nog meer ruzies. En toch wou ik het nog altijd niet vertellen tegen haar. Ik was bang. Hij dreigde mij kapot te maken. Ik durfde niet alleen op straat komen. Op een dag besloot ze om niet meer bij haar thuis te wachten op mij. Ook hier hebben we ruzie over gemaakt. Ik kon moeilijk vertellen dat ik bang was. Dus heb ik maar weer een verhaal verzonnen waarom ik niet alleen wou gaan.

Het werd erger. Ze vond dat ik moest veranderen en dat wou ik ook. Maar wat in de weg zat was mijn dreiger. Ik ben ook al vaak naar de politie geweest. Maar die zegt dat ze er niets tegen kunnen doen.

Drie jaar later heeft ze het uitgemaakt.

Omdat ik de ware niet was.

Omdat ik zo hard veranderd was.

Natuurlijk was heel onze relatie geen ruzie. We hadden veel leuke momenten. Heel veel. Met af en toe een ruzie. Door die dreiger. Nu is ze het wel te weten gekomen van die dreiger en ze weet dat ik mij daardoor anders moest gedragen. Maar toch wil ze mij niet terug. 

 

 


Nu zit ik hier elke dag thuis. Te denken hoe stom ik wel niet ben geweest. Ik had het haar moeten vertellen. Elke dag op nieuw spijt.

Zoals vele weten spijt komt altijd te laat. Ze wil mij ook niet zien voor een tijd, omdat ze me wilt vergeten. En dat kwetst mij.

Ze zegt zelf dat ze nog heel veel van mij houdt en dat ze mij erg mist en elke dag heel veel ween. Maar wat houdt haar tegen?

Ik heb spijt, heel veel spij. Dat ik mijn mond niet heb opengetrokken. Spijt dat ik mijzelf niet kon zijn. Het doet mij pijn haar te verliezen. Mijn alles wat ik ooit gewild heb.

Weg

1 seconde en alles was toen….

Ik mis u mijn knuffeltjuh

Als ik de tijd kon terug draaien zou ik dat doen en dan zou ik alles juist doen….

I will always love you


 

 

Home |Over ons |Contact || JudyQ©2006-2015 Blueconnexxion Studio