Home Lie f desverdriet.info

Hartverscheurende verhalen

Oproep voor hartverscheurende verhalen!
Heb je, na een breuk in je relatie, liefdespijn?
Schrijf je verhaal op en e-mail het naar roelvduijn@planet.nl Wij plaatsen je verhaal, als je wilt onder pseudoniem, graag en gratis in deze site! Je weet, opschrijven is beter worden. Maak het voor jezelf zo lang en precies als de vloed van je tranen.


Loslaten

van een meisje die ook haar vriendin aan hem verloor6 December 2006

Ik zit hier huilend in bed, en probeer mijn verhaal duidelijk in dit mailtje te zetten. Ik hoop dat ik hiermee mijn hart kan luchten, dat is ook de reden dat ik dit schrijf. Ik heb het gevoel dat ik nooit meer verliefd wil worden, omdat het me zoveel pijn doet op dit moment.Januari 2006

Ik weet niet meer precies de dag dat ik hem ontmoette, maar hoe het ging weet ik nog precies. Ik was naar een feestje gegaan, en daar verveelde ik me al snel.
Ik was nogal laat gekomen, toen iedereen al ladderzat was en er geen drank meer over was. Dus ik besloot met een andere jongen, P. even naar buiten te gaan, en misschien wat nieuwe drank te halen.
Daar voor de deur ontmoette ik hem, ik zal hem voor het gemak maar A. noemen. hij kende P. en sprak ons daarom aan. Het was geen liefde op het eerste gezicht, maar hij leek me al erg aardig. Hij besloot met ons mee te lopen. Uiteindelijk vonden we geen drank winkel, en hebben we de hele nacht rond gefietst, zonder resultaat.

De volgende dag besloot ik dat ik A. toch nog wel een keer wilde spreken, dus vroeg ik P. om zijn msn. En zo begon het uiteindelijk allemaal. We hadden veel gezellige gesprekken op msn en veel lol samen, dus we spraken af een aantal keer. Dat was gezellig en ik begon hem leuk te vinden, maar op een of andere manier bleef hij altijd een beetje afstandelijk als het er op aankwam. Maar op msn liet ie duidelijk merken dat ie me wel leuk vond
Ik werd er onzeker van. Ik ben het al van mezelf, maar ik begon steeds meer te twijfelen of hij me wel echt leuk vond. Uiteindelijk hakte ik de knoop door en heb ik hem gewoon gezoend toen ik hem weer op een feestje zag. En het was een succes.

Vanaf toen werden we steeds closer en zijn we ook een paar keer met elkaar naar bed geweest. Ik werd steeds verliefder op hem maar hij wilde geen relatie, ook al vond hij me wel leuk. De rede was dat hij thuis teveel problemen had met een moeder die stervende is, en dat hij op dit moment echt geen relatie erbij kon hebben. Het duurde even voordat hij me dat vertelde, en in het begin was ik er hartstikke zeker van dat hij me alleen maar gebruikte.
Hij werd namelijk steeds afstandelijker. Dat deed me erg pijn en ik heb er ook wel vaak om gehuild, als hij me weer 3 weken negeerde. Vaak was ik er dan bijna overheen, en kwam hij weer helemaal terug, zei dat hij me echt niet kwijt wilde en ik wilde hem maar al te graag terug, ik had hem zo gemist al die tijd. Dat is een paar keer zo gegaan, totdat ik mezelf vanavond probeer te dwingen hem los te laten, voorgoed. Ik kan zo niet doorgaan.
Ik ben hopeloos verliefd op hem en als het niet meer kan worden dan dit kan ik er ook niet mee doorgaan. Ik wil geen pijn en verdriet meer voelen, ik wil zo niet doorgaan. Op dit moment doet het verschrikkelijk pijn hem los te laten.
Ik heb nog nooit zoveel voor een jongen gevoeld als voor hem en kan me moeilijk voorstellen nogmaals zo iemand tegen te komen. Maar, ik probeer mezelf in te prenten dat ik hier uitkom. Ik zal me over een tijdje beter voelen.
Al mis ik hem verschrikkelijk.

Wat voor mij de doorslag was, gebeurde maandag.
Een vriendin van mij, die hem ook kent had hem toegevoegd op msn. Het begon allemaal leuk en aardig, totdat hij ook met haar begon te flirten.
Ik vroeg haar wat ze allemaal met hem besprak, omdat ik toch wel erg nieuwsgierig was, ze zij dat ze het ook over mij hadden gehad, maar ze wilde niet zeggen wat precies, dat was dan privé.
Dit maakte me boos. Waarom ze opeens trouwer was aan hem dan aan mij, terwijl ze hem nauwelijks kent. Ook vond ik het erg dat hij afstandelijk deed tegen mij en leuk en aardig tegen haar. Ik word ook snel jaloers.
Ik werd uiteindelijk zo boos op haar dat we ruzie kregen en we niet meer met elkaar praten. Nu besef ik dat hij dit niet waard is.
Nu ben ik ook nog een hele goede vriendin kwijt, door dat gedoe met hem. Ik kan gewoon niet verder met hem gaan. Ik mis hem vreselijk en probeer liefde te vinden bij andere jongens, maar door met hen naar bed te gaan voel ik me uiteindelijk niet beter. Op dat moment voelt het goed maar achteraf voel ik me alleen maar goedkoop en mis ik A. nog meer, omdat geen jongen beter en leuker lijkt dan hij.
Ik vergelijk nog steeds alle jongens die ik tegenkom met hem. Waarschijnlijk gaat dit tijd kosten, om A. een beetje te vergeten, en andere jongens echt te zien en uiteindelijk ook weer verliefd te worden.

Dit was mijn verhaal, het voelt nu als een hele opluchting om dit te versturen, ik weet niet of het geplaatst wordt, maar het feit dat ik dit zo op heb kunnen schrijven doet me erg goed.

An

 

 

Home |Over ons |Contact || JudyQ©2006-2015 Blueconnexxion Studio