Home Lie f desverdriet.info

Hartverscheurende verhalen

Oproep voor hartverscheurende verhalen!
Heb je, na een breuk in je relatie, liefdespijn?
Schrijf je verhaal op en e-mail het naar roelvduijn@planet.nl Wij plaatsen je verhaal, als je wilt onder pseudoniem, graag en gratis in deze site! Je weet, opschrijven is beter worden. Maak het voor jezelf zo lang en precies als de vloed van je tranen.


Vakantieliefde

van een meisje dat verliefd werd in ItaliëHet was op vakantie in Italië, dit jaar nog.
In het begin kon ik niet goed mijn draai vinden op de camping.
Maar twee dagen later vroeg een jongen mij mee naar de disco. Ik zei natuurlijk ja. Eenmaal bij de disco aangekomen zag ik hem staan.
Een jongen met bruin haar en blauwe ogen. Hij was een kop groter als mij.
De jongen die mij had uitgevraagt hield me bij hem vandaan.
Ik heb ook niet veel contact met hem gehad die avond. Een dag later lagen we met z'n allen bij het zwembad. Ik was hem een beetje aan het vervelen, en hij mij. Ik werd op slag verliefd.

Diezelfde avond had ik al mijn moed bij elkaar geschraapt en ben ik op hem afgestapt, en heb ik gevraagt of hij zin had om mee naar de pub te gaan. Hij zei ja. Eenmaal bij de pub aangekomen bestelden we allemaal een biertje en begonnen gezellig te praten. Ik probeerde erachter te komen of hij mij ook leuk vond. Na een tijdje pakte hij mijn hand vast. Zo bleven we nog even zitten. Op de terugweg zaten we bij mijn vriendin achterin de auto. Ik lag tegen hem aan en keek af en toe naar hem. Voordat ik het doorhad had ik 3 kusjes gekregen. Het ging zo vlug dat ik het amper merkte. Maar mijn hart maakte een vreugdessprongetje. Hij vond me echt leuk!

Die avond hebben we samen doorgebracht. We zijn naar een afgelegen parkeerplaatsje geweest en daar hebben we gezoend. Toen gingen we weer terug naar de camping en gingen we achter een muurtje liggen. Het voelde allemaal zo goed. Alsof het gewoon zo moest zijn. Op een gegeven moment werden we bijna betrapt en toen zijn we maar weer de camping af gelopen. We zijn toen in een donker stukje gras gaan liggen en daar hebben we seks gehad. We zijn daarna nog op het strandje gaan liggen en om half 7 's ochtends zijn we weer terug naar de tent gegaan. De volgende dag leek het net alsof we een stelletje waren. Ik was zo gelukkig.

Helaas moest ik al weer snel naar huis toe. Maar ik had hem beloofd nog een keer langs te komen als we thuis waren. Eenmaal thuisgekomen ging ik op msn. Hij was ook online en ik begon heel lief tegen hem te praten, maar hij deed heel kortaf. Toen ik vroeg wat er was zei hij iets wat ik niet had willen horen. Hij zei dat hij tussen mij en nog een ander meisje moest kiezen, maar dat hij dat niet kon. Ik had echt het
gevoel dat de grond onder mijn voeten weg zakte. We hebben er nog een avond ruzie over gemaakt en toen heb ik gezegt dat hij het maar moest bekijken.

Ik heb nog nooit zoveel spijt van iets gehad. Ik hou gewoon nog steeds van hem, en denk de hele dag aan hem en hoe we het hadden gehad. Betekende het dan
helemaal niks voor hem? Blijkbaar niet. Ik heb meteen al het contact verbroken voordat hij me nog meer pijn kon doen.

Nu slaap ik nachten niet en spookt hij door mijn hoofd.. Maar ik weet dat ik er bovenop kom. Voor hem was het maar een gewone vakantieliefde, dus dan moet ik hem ook maar vergeten. Hoe moeilijk dat ook is...

Lieselotte

 

 

Home |Over ons |Contact || JudyQ©2006-2015 Blueconnexxion Studio